Finqware, singura soluție europeană prezentată la nivel global de către Citi pentru automatizarea operațiunilor financiare ale clienților prin API

Finqware, singura soluție europeană prezentată la nivel global de către Citi pentru automatizarea operațiunilor financiare ale clienților prin API

Finqware, companie fintech europeană specializată în automatizarea managementului trezoreriei, a anunțat astăzi că Citi a inclus soluția FinqTreasury în noua sa platformă Apps&Integration, promovând-o la nivel global ca o soluție recomandată pentru integrarea cu API-ul Citi Connect. Această recunoaștere subliniază poziția de lider a Finqware în furnizarea de soluții pentru automatizarea managementului trezoreriei și angajamentul său față de facilitarea integrării fără probleme cu instituțiile financiare de top.

„Suntem încântați să fim recunoscuți de Citi ca partener de încredere în automatizarea managementului trezoreriei”, a declarat Cosmin Cosma, CEO al Finqware. „Această apreciere subliniază angajamentul nostru de a oferi soluții inovatoare care ajută companiile să-și optimizeze procesele de trezorerie și să-și mărească eficiența. Ne mândrim că suntem singura soluție europeană listată și cea mai tânără companie prezentă pe portalul Citi, și suntem entuziasmați să continuăm colaborarea cu Citi și alte instituții financiare de top pentru a aduce soluțiile noastre la nivel global.”

Image link

Soluția de automatizare a managementului trezoreriei FinqTreasury oferă o gamă variată de funcții menite să ajute companiile să automatizeze diverse sarcini, inclusiv obținerea unei vizibilități în timp real cu toate băncile din toate țările și entitățile cu care lucrează un grup de companii, gestionarea lichidității, automatizarea plăților și reconcilierea încasărilor. Soluția se bazează pe API-uri open banking și poate fi integrată cu ușurință în sistemele existente de management ale companiilor (ERP).

Cu această recunoaștere din partea Citi, Finqware demonstrează capacitatea sa de a concura cu cei mai mari și mai stabili jucători din piața globală a automatizării managementului trezoreriei. Compania este bine poziționată pentru a-și extinde cota de piață și pentru a se impune ca un lider global în industrie.

„Suntem mândri că putem contribui la creșterea unui brand de tehnologie european cu renume global din România. Recunoașterea din partea Citi și potențialul de a extinde distribuția platformei FinqTreasury către clienți globali reprezintă un pas important către atingerea acestui obiectiv”, a încheiat Cosmin Cosma.

Pentru informații suplimentare despre platforma Apps&Integration a Citibank, vă invităm să accesați www.developer.citi.com/apps-and-integrations/ .

București, România – 31 ianuarie 2024


Despre Finqware

Finqware este o companie fintech românească cu operațiuni europene, specializată în dezvoltarea de soluții inovatoare de automatizare a operațiunilor financiare pentru companii. Platforma FinqTreasury, împreună cu noul modul FinqPayments, reprezintă un avans semnificativ în domeniul gestionării trezoreriei și plăților corporative și este deja implementată cu succes în România la o serie de clienți, printre care Medlife, Fan Courier, One Properties, Nepi Rockcastle, Electrica Furnizare, SelfPay și alții.
#TMA #treasurymanagementautomation

Related Posts